top of page
  • Foto van schrijverTorsit

Ombouw van een rotatiekraan bij Heembeton te Lelystad

Rond de jaarwisseling hebben wij nieuwe takels gemonteerd op een rotatiekraan bij Heembeton te Lelystad. Om het ombouwen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft Heembeton ervoor gekozen om de kraan te demonteren en naar de vloer te verplaatsen. Doordat onze engineers hierdoor niet op een hoogwerker hoeven te werken, kunnen zij snel en doeltreffend te werk gaan.


Voor het verplaatsen van de kraan is de keuze van Heembeton gevallen op één van onze vaste partners: Faber & Zonen uit Joure.

In deze (versnelde) video is te zien hoe de kraan van zijn dragers getild wordt. Hierna wordt hij op de vloer gelegd, zodat onze engineers de volgende ochtend gelijk aan de slag kunnen.


De te vervangen componenten worden gedemonteerd. Ook dient een deel van de fundatie van de takels gedemonteerd te worden. Daarna wordt de fundatie op de juiste manier gemonteerd.


De nieuwe takels van het merk Street worden geplaatst.


Alle werkzaamheden van onze engineers zijn op dit moment verricht. Nu kunnen de mannen van Faber & Zonen weer de slag om de kraan terug te plaatsen.662 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


UITGELICHT

CONTACT
bottom of page