top of page

NIEUWBOUW 

Voor de nieuwbouw van een hijs- of hefinstallatie kan het een groot voordeel zijn dat alle aspecten van het ontwerp, de engineering, de uitvoering en de service van de installatie in één hand gehouden kunnen worden.

 

Voor u als klant heeft dit het grote voordeel dat u maar met één partij in gesprek hoeft. Torsit Hijsinstallaties heeft een eigen engineeringsafdeling. Deze afdeling is voorzien van alle disciplines op het werktuigbouwkundig, het elektrotechnisch en het aandrijftechnisch vlak. 

STANDAARD, KLANTSPECIFIEK EN EXPLOSIEVEILIG

Stree haak

Standaard

Onze ketting- en staaldraadtakels zijn er in  veel soorten en maten. Ons streven is om de juiste en beste oplossing voor uw hijssituatie te vinden. Zolang dit met een standaard oplossing uitgevoerd kan worden zullen wij u dit te allen tijde adviseren. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten en leveranciers en bieden u marktconforme prijzen.

voorbeeld klantspecifiek

Klantspecifiek 

Soms vraagt een hijssituatie om een specifieke oplossing die buiten ons standaard pakket valt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zeer intensief gebruik onder moeilijke en/of zware omstandigheden.

 

Dit vraagt vaak om klantspecifieke oplossingen. Torsit Hijsinstallaties kan dit van A tot Z voor u regelen.   

explosieveilige zone

Explosieveilig

Naast een standaard of klantspecifieke hijs- en/of hefinstallatie kan het nodig zijn deze explosieveilig uit te voeren. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn volgens de laatste normen.

Wij  bouwen en leveren voor gasexplosiegevoelige omstandigheden in Zone 1 en 2 en voor stofexplosiegevoelige omstandigheden in Zone 21 en 22.

bottom of page