top of page

HEFGEREEDSCHAPPEN 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hefgereedschappen in allerlei uitvoeringen, zoals dommekrachten, vijzels, palletwagens en aanverwante producten. Torsit Hijsinstallaties kan u helpen om een goede en veilige keuze te maken.

 

Er zijn zoveel hefgereedschappen op de markt, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en kunnen in een gesprek vaak al een goede en veilige oplossing aandragen.

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN

Pomp

Pompen en vijzels

Hydraulische pompen met vijzels zijn er met handbediening, elektrisch aangedreven, één op één en met meerdere vijzels aangestuurd door een pomp. Van standaard tot geavanceerd en zelfs met niveau - symmetrie bewaking via een besturing met uniek software programma. Kleine tot zware lasten zijn te heffen.    

Palletwagen

Palletwagens

Palletwagens zijn nagenoeg in elk bedrijf onmisbaar. Een pallet van A naar B brengen, iets verplaatsen, het uit- en beladen van vrachtwagens, enzovoort. Een onmisbaar stuk gereedschap in het bedrijf. Ook hier is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Wij kunnen u daarbij helpen en overleggen graag de mogelijkheden.

Potkrik

Potkrikken 

Een potkrik lijkt op een pomp en vijzel. Het is namelijk een pomp en vijzel ineen. Gemakkelijk toepasbaar om iets te heffen of uit elkaar te drukken.

Potkrikken zijn eventueel met diverse accessoires te leveren. Diverse opzetstukken voor vlak en rondmateriaal. Wij kunnen u hierover volledig inlichten.  

bottom of page