top of page

KLANTSPECIFIEKE HIJS- EN HEFMIDDELEN

Klantspecifieke hijs- en hefgereedschappen zoals  hijstraversen, pallethaken, en spreaders zijn altijd 'custom made' en toegespitst op uw hijs - of hefvraagstuk. Torsit Hijsinstallaties helpt u de juiste keuze te maken. Dit vraagt om deskundigheid en jarenlange ervaring.

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN

travers

Traversen

Traversen zijn er in veel uitvoeringen. Kort gezegd van maat S tot en met XXL. Voor het oppakken en transporteren van lange objecten en zware segmenten. Geschikt voor de staal-, beton- en overslag industrie. Bijna elke traverse is klantspecifiek en ontworpen en gemaakt voor specifieke klant doeleinden.     

kanteltravers

Kanteltraversen 

Kanteltraversen zijn specifiek ontworpen voor het kantelen en draaien van verschillende lasten. Ook weer van klein naar groot en 500 of 1.000 kg. maar ook voor 100 ton. Uitgevoerd met vaste of in de breedte verstelbare kantelkettingen of hijsbanden met verstelgespen. Aandrijving voor het kantelen handmatig of elektrisch. 

containerspreader

Containerspreaders

Containerspreaders zijn leverbaar in half- of geheel automatische systemen. In veel uitvoeringen leverbaar met eigen powerpack of vanaf een containerkraan. Bediening geschiedt meestal vanuit de kraancabine maar ook andere besturingsvormen zoals radiografisch  behoort tot de mogelijkheden.  

bottom of page