top of page

BESTURINGSTECHNIEK 

Torsit Hijsinstallaties  biedt u complete oplossingen in besturingstechniek.  U kunt bij ons terecht voor zowel de engineering als de levering van alle mogelijk denkbare besturingssystemen. Onze kernwaarden solide,  innovatief en ontzorgend zijn ook hierin maatgevend. 

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN

Bediening

Bediening

Er zijn veel variaties in kraanbedieningen mogelijk, van standaard tot aan geavanceerde radiografische bedieningen. Een stap verder gaan de compleet ingerichte cabines op een hijskraan. Combinaties van systemen zijn ook mogelijk; denk hierbij aan een radiografische bediening met als back-up een standaard bedieningskast langs de kraanligger.

Kraanvoeding

Kraanvoeding

Er zijn allerlei mogelijkheden om een flexibel voedings- en besturingssysteem toe te passen. Ook hierin zijn legio aan mogelijkheden. Zoals een standaard vlakkabelwagen installatie. In de huidige  hijskranen techniek zie je ook vaak een sleepleiding of een mono conductor voedingssysteem. Ook kan er gebruik worden gemaakt van veer- of motorkabeltrommels.  

Besturingskast

Besturingskasten

In eigen huis ontwerpen, bouwen en testen wij de besturingskasten, die zijn voorzien van hoogwaardige en industriële componenten. 

 

Onze afdeling panelenbouw gebruikt alleen schakelmateriaal van gerenommeerde fabrikanten. Uiteraard kunt u als klant uw eigen voorkeuren kenbaar maken.

bottom of page