NIEUWS 

Torsit Hijsinstallaties B.V. bestaat al 37 jaar, maar vandaag doet dit niet ter zake. Want vandaag vieren we het 10-jarig jubileum van aandeelhouders Charles Pater, Arjan van Lier en Kees van der Wal. 

Op 4 juni 2010 hebben zij het stokje overgenomen van familie Sch...

Torsit volgt alle voorschriften vanuit de overheid, GGD en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).  Wij houden ons dan ook aan onderstaande maatregelen. 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via mail: info@torsit.nl of telef...

Op donderdag 2 april opent Torsit haar deuren opnieuw voor de meiden van basisschool De Klokbeker uit Ermelo. Op deze dag is het namelijk 'Girlsday'. Dé dag om meiden kennis te laten maken met beroepen in bèta, technologie en ICT. 

Wat is Girlsda...

Hijs- en hefmiddelen moeten minimaal eens per jaar geïnspecteerd worden door iemand die aantoonbaar deskundig is. Dat zegt de Nederlandse wet. Maar wat is ‘aantoonbaar deskundig’?

De meningen blijken nog wel eens verdeeld. Absoluut ten onrechte, menen de professionals...

Dat EKH-erkende keuringsbedrijven alles in het werk stellen om hijs- en hefapparatuur goed en veilig te laten functioneren, is bekend. Zij weten precies aan welke normen en richtlijnen kranen, takels en hijs- en hefgereedschappen moeten voldoen. Dé garantie dat u voor w...

2019 stond voor ons in het teken van mooie opdrachten en fijne relaties. Wij wensen onze klanten, partners, leveranciers en medewerkers heerlijke feestdagen en een fantastisch 2020!

Bedankt voor... 

Elke maand lichten wij een klein deel van het keuringsrapport voor u uit. Deze maand is er gekozen voor het kopje 'Cabine'.

Afgelopen week mochten wij een speciaal hijsjuk ten behoeve van transport van papierrollen repareren. 


Zoals u op de eerste foto wel kunt zien, was dit ook echt nodig. In de onderstaande fotoreportage nemen wij u mee in het reparatieproces. Op de laatste foto...

Op 9 juli jl. plaatsten we een artikel over hijsbanden en rondstroppen (round slings). De EKH waarschuwde voor invloeden van buitenaf die een negatieve uitwerking op de sterkte ervan hebben.

Onlangs werd deze foto gemaakt en die laat precies zien hoe het niet moet. Bij...

Na maanden van engineering en voorbereiding was het 23 september eindelijk zover. De nieuwe bovenloopkraan van Kattenberg Verhuizingen werd geplaatst.

In het onderstaande fotoverslag nemen wij u mee in het proces van engineering tot de daadwerkelijk uitvoering van...

Please reload