top of page
  • Foto van schrijverTorsit

Torsit bouwt Container Lift System voor verhuisbedrijf Bandsma Bultje

Torsit mocht afgelopen maanden zijn unieke Container Lift System (CLS) bouwen in de nieuwe opslagloods van Topmover Bandsma Bultje te Leeuwarden.


Waarom het Container Lift System?

De geruchtenmolen begon nadat Torsit het Container Lift System bij Mondial Mover Kattenberg Verhuizingen in Nunspeet had afgeleverd. Een perfect systeem waarbij (zee)containers automatisch opgeslagen worden. Doordat de in- en uitvoer 's nachts plaatsvindt, wordt een snelle verplaatsing en betrouwbare registratie van containers gerealiseerd. Hier hadden de mensen van Bandsma Bultje ook wel oren naar.


Wat zijn de wensen...

Nadat de wensen zijn afgestemd, gaan de engineers en monteurs van Torsit aan de slag. Bekijk hieronder enkele foto's van de voorbereiding in de werkplaats van Torsit en de plaatsing in de opslagloods van Brandsma Bultje.De voorbereiding

In deze fotoslide ziet u enkele afbeeldingen van de 'voorbereiding' in de werkplaats. De échte voorbereiding begint natuurlijk al aan de tekentafel. Maar deze voorbereidingen zijn lastig op de ‘gevoelige plaat’ vast te leggen.

Het op maat gemaakte katframe en de spreader komen geconserveerd binnen in de werkplaats. Hier worden alle componenten en toebehoren op het katframe en de spreader gemonteerd en geïnstalleerd (prefab).

De kraanligger wordt direct in de opslagloods bij Bandsma Bultje afgeleverd. Onze engineer en monteur monteren/installeren de componenten en toebehoren aan de kraanligger ter plaatse.


De plaatsing

Als de voorbereidingen gereed zijn, transporteert onze vervoerspartner het katframe en de spreader naar Leeuwarden. Hier aangekomen staan de mannen van Faber klaar om de klus te klaren!


De ligger wordt op zijn plaats gehangen. Hierna wordt de spreader gemonteerd. Als de opslagloods is aangesloten op het elektriciteitsnetwerk, kan onze engineer de laatste hand aan de bedrading leggen en kan het container lift systeem worden ingeregeld.

Daarna wordt de kraan beproefd met testgewichten. Nadat alle testrondes met goed gevolg zijn afgelegd, wordt de kraan vrijgegeven.


Wilt u meer informatie over het Container Lift System? Bekijk dan deze pagina en ontdek de voordelen voor uw bedrijf!
315 weergaven

Comments


UITGELICHT

CONTACT
bottom of page