top of page
  • Foto van schrijverTorsit

Torsit Hijsinstallaties B.V. viert 40 jaar veilig hijsen en innovatie

Torsit Hijsinstallaties B.V. is verheugd om het 40-jarig jubileum van het bedrijf aan te kondigen. Dit speciale jaar markeert vier decennia van ongeëvenaarde expertise, betrouwbaarheid en vooruitgang in de sector.


De groei van Torsit

Torsit werd opgericht in 1983 en heeft sindsdien een indrukwekkend traject afgelegd. Het bedrijf begon als een bescheiden onderneming voor het keuren en onderhouden van hijsinstallaties en is uitgegroeid tot een ware specialist in de sector. Met hun innovatieve ontwerpen en solide producten, zoals het Container Lift System en de automatische kraan met het Smart Power Management Systeem hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd.Dit mag gevierd worden

Het 40-jarig bestaan van Torsit Hijsinstallaties B.V. wordt gevierd als een mijlpaal van succes en groei. Om dit heugelijke feit te vieren, heeft Torsit een reeks memorabele initiatieven gepland.


Gedurende dit jaar zal Torsit verschillende activiteiten organiseren, zoals exclusieve aanbiedingen, een jubileumfeest voor medewerkers en wordt er iets speciaals ontwikkeld, om dit jaar op te proosten.


Een bijdrage leveren

Als onderdeel van het jubileum wil Torsit graag iets terugdoen voor de maatschappij. In plaats van traditionele cadeaus vragen zij om een vrijwillige gift over te maken aan KiKa, een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker.

“Samen kunnen we een positieve impact hebben en het leven van kinderen en hun families beïnvloeden”, aldus Arjan van Lier, algemeen directeur Torsit Hijsinstallaties B.V.

Torsit kijkt met trots terug op 40 jaar toewijding aan de hijsbranche. Ze blijven vastberaden om innovatieve oplossingen te bieden, solide producten te maken en klanttevredenheid te waarborgen.

39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


UITGELICHT

CONTACT
bottom of page