top of page
  • Foto van schrijverTorsit

Samen proosten op 40 jaar!

Torsit viert dit jaar hun 40-jarige jubileum. Om dit speciale moment te markeren, hebben ze op unieke wijze het beste van teamwork en traditie gecombineerd door hun eigen Torsit-bier te brouwen. Een reis die begon met de wens om hun succes met medewerkers te delen, resulteerde in een onvergetelijk bieravontuur.


Hoe het allemaal begon…

Op een stralende dag begaven een aantal Torsit-medewerkers zich naar bierbrouwerij Chamaven in Zutphen. Ze waren vol opwinding en enthousiasme om hun eigen bier te brouwen. Met deskundige begeleiding van de brouwers en met de handen in het mout en de hop, begonnen ze aan het avontuur van het maken van hun jubileumbier. Er werd geroken, geproefd en hard gewerkt. Het was niet alleen een kans om nieuwe vaardigheden te leren, maar ook een gelegenheid om te versterken wat Torsit zo bijzonder maakt - hun teamgeest ;-).Flessen vullen en vreugde verspreiden

Na het brouwproces was het tijd om het bier te bottelen. Er werd een speciale dag gewijd aan het vullen van flessen, en dit bleek een waar feestje te zijn. Een aantal collega’s werkten zij aan zij, met glimlachen op hun gezichten, terwijl ze de flessen vulden en in dozen stopten. Dankzij de hypermoderne installatie van de bierbrouwerij werden de etiketten er automatisch op geplakt.Het resultaat: ‘Torsits Solide Kracht’

Het resultaat van hun inspanningen? Een uniek brouwsel dat de rijke geschiedenis van Torsit weerspiegelt en de toekomst viert. Het Torsit jubileumbier is meer dan alleen een krachtige quadrupel; het is een symbool van solide inzet van Torsit gedurende 40 jaar.


Het delen van vreugde met medewerkers en klanten

Torsit begrijpt dat hun succes niet mogelijk zou zijn geweest zonder hun toegewijde medewerkers en loyale klanten. Daarom is het Torsit jubileumbier niet alleen bedoeld om intern te worden genoten, maar ook om te worden gedeeld, als een gebaar van dankbaarheid. Dus wellicht kom je het jubileumbier dit jaar nog tegen.


Een toekomst vol mogelijkheden

We proosten op het verleden, het heden en de toekomst. Op naar de volgende 40 jaar van succes en vieringen!
64 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


UITGELICHT

CONTACT
bottom of page