• Torsit Hijsinstallaties

10 jaar aan het roer!

Bijgewerkt: feb 5


Aandeelhouders Torsit Hijsinstallaties B.V.

Torsit Hijsinstallaties B.V. bestaat al 37 jaar, maar vandaag doet dit niet ter zake. Want vandaag vieren we het 10-jarig jubileum van aandeelhouders: Charles Pater, Arjan van Lier en Kees van der Wal.


Op 4 juni 2010 hebben zij het stokje overgenomen van familie Schapink. Natuurlijk zijn er door de jaren heen veel dingen veranderd. Maar dat Torsit nog steeds staat voor solide producten en goede service mag duidelijk zijn!120 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT