top of page
  • Torsit Hijsinstallaties

EKH traint de trainers!


Cursus Torsit bij Radio Kootwijk

Dat EKH-erkende keuringsbedrijven alles in het werk stellen om hijs- en hefapparatuur goed en veilig te laten functioneren, is bekend. Zij weten precies aan welke normen en richtlijnen kranen, takels en hijs- en hefgereedschappen moeten voldoen. Dé garantie dat u voor wat betreft de veiligheid van uw medewerkers aan alle wettelijke eisen voldoet. Toch blijft hijsen en heffen mensenwerk. Als het met onvoldoende kennis van zaken gebeurt, kunnen zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Ongevallen met ernstig letsel zijn dan helaas niet uit te sluiten. En dat is toch het laatste wat je wilt. Steeds meer EKH-bedrijven breiden hun dienstverlening daarom uit. Voor de medewerkers van hun klanten kunnen zij speciale trainingen ‘Veilig hijsen en heffen’ verzorgen. Niet alleen de theorie, maar ook de praktijk komt daarin aan de orde. Mét natuurlijk de nodige oefeningen. Cursus voor trainers EKH traint de trainer. Voor de docenten die deze trainingen verzorgen, ontwikkelden we een uitgebreide cursus. Die gaat natuurlijk nog een flink stuk dieper. Dat zorgt ervoor dat zo’n docent echt de allerfijnste kneepjes van het vak kent. Hij staat ruimschoots boven de stof en weet precies waar hij op moet letten. Geïnteresseerd in een echt goede training ‘Veilig hijsen en heffen’ voor uw medewerkers

Neem dan contact met ons op. Wij kunnen een op maat gemaakte cursus voor u samenstellen.


48 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITGELICHT

CONTACT
bottom of page