• Torsit Hijsinstallaties

Tips & Tricks over hijsbanden


Over kunststof hijsbanden en rondstroppen is veel te zeggen. Bijvoorbeeld dat regelmatige inspectie echt belangrijk is. Er zijn namelijk diverse invloeden die een negatieve uitwerking op de sterkte ervan hebben.


Blootstelling aan zonlicht bijvoorbeeld. Maar ook: sterke zuren en logen die erop terecht komen. Of: stoffen als zand en cement die een zeer slijtageverhogend effect hebben. Op de website van EKH wordt er ingegaan op dit onderwerp. Zij vertellen u nog veel meer over hijsbanden en rondstroppen. U leest onder meer hoe u ze het beste kunt gebruiken, waar de veiligheidsrisico’s precies liggen en in welke gevallen ze zullen worden afgekeurd. Maar één ding is in elk geval zeker: het gaat om de veiligheid van u en uw mensen. Schakel bij twijfel dus altijd een EKH-gecertificeerde deskundige in. Torsit helpt u graag verder!


Bron: EKH nieuwsbrief - juli 2019

53 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT