top of page
  • Torsit Hijsinstallaties

Torsit gaat voor meiden in de techniek!


Op donderdag 11 april opent Torsit haar deuren voor de dames uit groep 8 van PCBS De Klokbeker uit Ermelo. Op deze dag is het namelijk 'Girlsday'. Dé dag om meiden kennis te laten maken met beroepen in bèta, technologie en ICT.


Wat is Girlsday?

Girlsday is een initiatief van VHTO (Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek). Zij coördineren de samenwerking met bedrijven en scholen, om meiden, tussen de tien en vijftien jaar, kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.


Tijdens Girlsday openen, net als Torsit veel bèta/technische en ICT-bedrijven en onderzoeksorganisaties hun deuren voor meiden, waar zij deelnemen aan activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd.

Waarom Girlsday?

Torsit hoopt, door een kijkje te geven achter de schermen, deze meiden te inspireren.


Wilt u meer lezen over Girlsday 2019? Klik hier voor de speciale flyer.84 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITGELICHT

CONTACT
bottom of page