top of page
  • Torsit Hijsinstallaties

Ook na 25 jaar: EKH blijft actief voor kwaliteit en veiligheid


Wanneer een vereniging als EKH 25 jaar bestaat, dan is het toch wel klaar en valt er niet veel meer te verbeteren? Nee, zeggen zij. EKH blijft het kwaliteits- en veiligheidsniveau verder ontwikkelen en verhogen. Iedere onveilige situatie is er één te veel!

Hoe ze dat doen?

In de eerste plaats door de werkvoorschriften te blijven aanpassen aan normen en aan wet- en regelgeving die voortdurend aangescherpt wordt. Onze keurmeesters ontvangen namelijk regelmatig updates.


Daarnaast breiden zij het keurings- en certificeringssysteem eveneens met regelmaat uit met nieuwe producten. Zo is recent het hoofdstuk ‘Persoonlijke valbeveiliging’ uitgebreid. Onze keurmeesters nemen u nu ook die zorg uit handen.

Jubileummagazine

Meer lezen over EKH? Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum verscheen een feestelijk magazine met heel veel historische maar ook actuele informatie en fraaie fotografie. Interessant én lezenswaardig.

Klik hier of op het magazine om de digitale variant online te bekijken.

40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITGELICHT

CONTACT
bottom of page