• Torsit marketing

Torsit Hijsinstallaties lanceert nieuwe website!


Vandaag lanceren wij met trots onze nieuwe website. Omdat wij het belangrijk vinden dat u weet waar wij als bedrijf voor staan is er gekozen voor het duidelijk zichtbaar maken van onze missie: "Wij zijn sterk in het bedenken van oplossingen voor verticaal transport, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij zijn solide, innovatief en ontzorgen de klant." Inhoud vernieuwde website Op de vernieuwde website vindt u eenvoudig al onze diensten en producten. Ook is er een speciale button aangemaakt voor ons klantenportaal. Hiermee kunt u gelijk inloggen en uw gegevens bekijken. Interesse? Heeft u interesse in een van onze producten of diensten? Wilt u meer informatie over onze service, zoals het klantenportaal? Dan horen wij dit graag van u! Bezoek de contactpagina voor onze gegevens.

35 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT