• Torsit opleidingen

Veilig hijsen ...

O n g e l u k zit in een klein hoekje … dan zit veiligheid in de rest. Afgelopen dagen weer een opfriscursus "Veilig Hijsen" bij onze klant Kawneer Harderwijk verzorgd. De theorie sloot prachtig aan op de dagelijkse hijspraktijk en elke cursist kan weer bewust en veilig zijn of haar werk uitvoeren. Er was een mooie interactie en veel betrokkenheid vanuit de groep. Bewustwording van “veiligheid in je werk” staat bij Kawneer Harderwijk dan ook hoog aangeschreven. Binnenkort volgen er weer twee groepen voor de opfriscursus … zin in!

V e i l i g h e i d is Zekerheid ... ... Z e k e r h e i d is Veiligheid!

18 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT