• Torsit service

Wij zoeken nog gemotiveerde collega's ...

Torsit Hijsinstallaties B.V. verzorgt al ruim drie decennia de levering, keuring, ombouw en reparatie van hijsinstallaties. Tevens voeren wij keuringen uit aan hijs - en hefmiddelen zoals kettingwerk, handtakels enz. en zijn wij erkend servicebedrijf voor EMG Eldro’s.

Wij opereren vanuit Harderwijk en Dordrecht. De Torsit cultuur is open, collegiaal en servicegericht. Ons streven is om met zowel klanten als medewerkers een langdurige relatie op te bouwen die gericht is op kwaliteit en vertrouwe

n. De werkzaamheden binnen Torsit zijn in alle opzichten afwisselend te noemen. Door toepassing van moderne technieken zijn wij in staat om zowel elektrisch als mechanisch hoogwaardige producten en diensten te leveren.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor diverse regio's op zoek naar nieuwe medewerkers. Is techniek op jouw lijf geschreven? Dan is Torsit Hijsinstallaties op zoek naar jou!

27 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT