top of page
  • Torsit opleidingen

Uniek Radio Kootwijk ...

Alweer een aantal jaren geleden werden wij door Radio Kootwijk gevraagd om de "historische" hand -bedienbare kraan naar elektrisch om te toveren. Zo gezegd zo gedaan ... Nee dat niet, ging toch heel wat voorwerk en engineering aan vooraf. Wel een hele "eer" om dit in zo'n uniek en mooi gebouw met zoveel persoonlijke verhalen uit te voeren ... Prachtig !!! Wij, Torsit Hijsinstallaties verzorgen het onderhoud en jaarlijkse keuring van de kraan. Daarnaast geven wij onze cursus "veilig hijsen" aan de mensen van Radio Kootwijk om bewust en veilig met de kraan te werken ...


Unieke en mooie plek, magisch en historisch gebouw, vele persoonlijke en prachtige verhalen ...


39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITGELICHT

CONTACT
bottom of page