• Torsit opleidingen

Uniek Radio Kootwijk ...

Alweer een aantal jaren geleden werden wij door Radio Kootwijk gevraagd om de "historische" hand -bedienbare kraan naar elektrisch om te toveren. Zo gezegd zo gedaan ... Nee dat niet, ging toch heel wat voorwerk en engineering aan vooraf. Wel een hele "eer" om dit in zo'n uniek en mooi gebouw met zoveel persoonlijke verhalen uit te voeren ... Prachtig !!! Wij, Torsit Hijsinstallaties verzorgen het onderhoud en jaarlijkse keuring van de kraan. Daarnaast geven wij onze cursus "veilig hijsen" aan de mensen van Radio Kootwijk om bewust en veilig met de kraan te werken ...


Unieke en mooie plek, magisch en historisch gebouw, vele persoonlijke en prachtige verhalen ...


22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT