• Torsit engeneering

EXtreme, EXpertise ...

EXtreme, EXpertise ...


Torsit Hijsinstallaties … of het nu om standaard, klantspecifiek of explosieveilig gaat. Wij gaan met onze EXpertise verder waar elk ander stopt. Niks is ons te dol of te gek en hebben een breed programma aan hoogwaardige, specifiek genormeerde en redundante hijswerktuigen voor klantspecifieke voor vele EXtreem gevaarlijke omstandigheden. Van tekentafel tot levering en van engineering tot montage en certificering hebben wij geheel in … eigen hand


Boven ziet u enkele voorbeelden van EXtreme omstandigheden zoals gieterijen, berg – en mijnenbouw, on – en offshore, chemie, marine en buitengewoon abnormale temperaturen, dit vraagt om deskundigheid … die kunnen wij u bieden.


Het zoeken naar de beste … maar ook meest praktische en voordeligste oplossing doen wij graag samen met ... U.

>> STERK IN HET BEDENKEN VAN OPLOSSINGEN <<

14 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Mogelijke storing op 15 maart door onderhoud netbeheerder

In verband met onderhoud door onze netbeheerder zijn wij maandag 15 maart slecht bereikbaar. Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 08:30 - 16:00 uur Indien ons standaard telefoonnummer niet werkt kunt u

UITGELICHT

CONTACT