top of page
  • Torsit engeneering

EXtreme, EXpertise ...

EXtreme, EXpertise ...


Torsit Hijsinstallaties … of het nu om standaard, klantspecifiek of explosieveilig gaat. Wij gaan met onze EXpertise verder waar elk ander stopt. Niks is ons te dol of te gek en hebben een breed programma aan hoogwaardige, specifiek genormeerde en redundante hijswerktuigen voor klantspecifieke voor vele EXtreem gevaarlijke omstandigheden. Van tekentafel tot levering en van engineering tot montage en certificering hebben wij geheel in … eigen hand


Boven ziet u enkele voorbeelden van EXtreme omstandigheden zoals gieterijen, berg – en mijnenbouw, on – en offshore, chemie, marine en buitengewoon abnormale temperaturen, dit vraagt om deskundigheid … die kunnen wij u bieden.


Het zoeken naar de beste … maar ook meest praktische en voordeligste oplossing doen wij graag samen met ... U.

>> STERK IN HET BEDENKEN VAN OPLOSSINGEN <<

68 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

UITGELICHT

CONTACT
bottom of page