top of page

Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

VACATURE TEKENAAR - 40 UUR PER WEEK 

Publicatiedatum: 06-09-2021
Sluitingsdatum: niet van toepassing

Waarom jij bij Torsit wilt werken:

  • Je denkt graag met de klant mee en je wilt betrokken worden bij projecten.

  • Je krijgt energie van het ontwerpen van klantspecifieke hijsinstallaties.

  • Je wilt graag samen met je collega’s een projectplan opstellen, uitvoeren en afronden.  

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen…

1.   Torsit heeft een platte organisatiestructuur; dat wil zeggen dat de lijnen tussen jou en je toekomstige leidinggevende kort zijn. Dit past bij jou omdat je betrokken bent bij je werkzaamheden en over een groot verantwoordelijkheidsgevoel beschikt.

2.   Als tekenaar heb je afwisselende werkzaamheden. Dit varieert tussen het ontwerpen van (klantspecifieke) hijsinstallaties, het uitwerken van prototypes, het maken van berekeningen en calculaties (in samenwerking met werkvoorbereiding) en het bedenken en uitwerken van verbeteringen voor bestaande installaties.

3. Jij hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur de opleiding werktuigbouwkunde. Daarnaast heb je minimaal één jaar werkervaring. Tevens ben je bekend met 3D software zoals Autodesk Inventor en AutoCAD. Om je kennis te verbreden, wordt de mogelijkheid geboden om cursussen en/of een passende opleiding te volgen. 

 

4. Je spreekt uitstekend Nederlands en je beheerst de Engelse taal. Je bent oplossingsgericht en je denkt allereerst aan de klant. Verder werk je graag in teamverband.

 

5.   Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een goed salaris, 24 vakantiedagen (die je ook buiten de bouwvak mag opnemen), 13 atv-dagen, reiskostenvergoeding, toeslag overuren, onkostenvergoeding, passende verzekeringen en een vaste aanstelling (na gebleken geschiktheid).

 

Wie zijn wij?

Torsit is een toonaangevend bedrijf dat al 38 jaar sterk is in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Torsit levert en onderhoudt hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens is Torsit ISO, VCA en EKH-gecertificeerd. Dus ook voor keuringen zijn de klanten bij Torsit aan het juiste adres.

 

Wij staan voor solide, innovatief en ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Wij zijn een groeiend bedrijf en daarom vaak op zoek naar nieuwe medewerkers.

 

Meer weten? Lees interviews van onze medewerkers op torsit.nl/ingesprekmet en ontdek waarom zij bij Torsit werken.

​ 

​Hebben we een match?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl of solliciteer direct via het formulier op de vacaturepagina. 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met René Bossers – manager bedrijfsbureau, op telefoonnummer: 0341-415600.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

bottom of page