top of page

Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

VACATURE MEDEWERKER VERKOOPONDERSTEUNING 
16 - 24 UUR PER WEEK 

Waarom jij bij Torsit wilt werken: 

 • Je hebt affiniteit met techniek;

 • Je krijgt een kick van samen scoren;

 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;  

 • Je bent kwaliteitsgericht.

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen…

 1. Torsit heeft een platte organisatiestructuur. Dit wil zeggen dat de lijnen kort zijn. Dit past bij jou omdat je betrokken en verantwoordelijk bent.
   

 2. Je bent de schakel tussen de verkoop buitendienst, het bedrijfsbureau en de projectafdeling. Ontzorgen en zorgvuldig zijn passen dan ook uitstekend bij je.
   

 3. Het maken en nabellen van offertes, orders en afspraken zie je als een uitdaging. Net zoals de overige administratieve werkzaamheden.
   

 4. Jij hebt een MBO werk- en denkniveau. Tevens ben je bekend met het MS-office pakket en wil je jezelf blijven ontwikkelen.
   

 5. Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een bovengemiddeld salaris, 24 vakantiedagen (naar rato),  goede verzekeringen, een vaste baan (na gebleken geschiktheid).

 

Wie zijn wij?

Torsit is een groeiend bedrijf en daarom vaak op zoek naar medewerkers.

We zijn al 38 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Meer weten? Lees hier interviews van misschien wel jouw nieuwe collega´´  s.

​Hebben we een match?

Overtuig ons van je kennis en kunde! Stuur je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl of solliciteer direct via het formulier op de vacaturepagina. 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met Arjan van Lier, op telefoonnummer: 0341-415600. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Publicatiedatum: 17-06-2021 

Sluitingsdatum: 4-7-2021

bottom of page