top of page

Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

VACATURE MANAGER BEDRIJFSBUREAU - 40 UUR PER WEEK 

Deze afwisselende functie is verdeeld in twee belangrijke hoofdtaken:

 • Management bedrijfsbureau

 • Ondersteuning naar verkoop

 

Als manager van het bedrijfsbureau geef je leiding aan een middelgroot team. Je weet wat er speelt binnen dit team van werkvoorbereiders, engineers, planners en monteurs en je staat open voor overleg. Ook weet jij de strategie van Torsit om te zetten in operationele taken waar jouw teamleden direct mee aan de slag kunnen.

 

Je maakt onderdeel uit van het Management Team en draagt medeverantwoordelijkheid over verschillende portefeuilles zoals KAM, ISO en VCA. Daarnaast heb je ruime ervaring met ERP software.

 

Als manager bedrijfsbureau ondersteun je actief je collega’s van verkoop door onder andere het bezoeken van klanten/relaties. Tevens maak je onderdeel uit van het Operationeel Tender Team (OTT).

 

 

Hebben we een match? Bekijk de top 10 en kijk of wij bij jou passen?

 

 1. Je wilt het beste uit je team halen. Dit doe je door je team te sturen, te motiveren, te stimuleren, te controleren, te coachen en op te leiden.
   

 2. Je weet dat elkaar informeren belangrijk is. Dus voer je wekelijks werkoverleg met je team, de directie, het MT en de verkoopafdeling.
   

 3. Je zorgt voor de juiste technische en financiële vastlegging en oplevering van de uitgevoerde werkzaamheden (incl. de juiste verwerking van meer- en minderwerk).
   

 4. Je stelt doelen voor jezelf. Het realiseren van het overeengekomen ‘Afdelingsplan Bedrijfsbureau’ is dus een logisch gevolg.
   

 5. Je draagt bij aan de ontwikkeling van ons huidige kwaliteitsniveau.
   

 6. Je staat voor elkaar klaar. Dit is voor jou en Torsit waardevol. Elkaars ‘sparringpartner’ zijn is hier dan ook onderdeel van.
   

 7. Je gaat een goede deal niet uit de weg. Je hebt dan ook direct contact met opdrachtgevers en bezoekt deze indien nodig.
   

 8. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, technische bedrijfskunde of gelijkwaardig en minimaal vijf jaar ervaring als leidinggevende en/of manager.
   

 9. Je spreekt en schrijft Engels. Daarnaast is kennis over PLC-besturingstechnieken, elektrische- en mechanische besturingen een pré.  
   

 10. Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een uitstekend salaris, prima secundaire voorwaarden en een representatieve bedrijfsauto. Torsit is een goede werkgever die investeert in zijn medewerkers en hun studiemogelijkheden. Na gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling. 

Wie zijn wij?

Torsit is al 38 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

 

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie die gericht is op kwaliteit en vertrouwen, zowel met klanten als met medewerkers. 

 

Meer weten? Lees interviews met onze medewerkers op torsit.nl/ingesprekmet en ontdek waarom zij bij Torsit werken.

​Hebben we een match?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl of solliciteer direct via het formulier op de vacaturepagina

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met Poul Dijkstra , op telefoonnummer: 0341-415600.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

bottom of page