1/2

Publicatiedatum:06-09-2021 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

JUNIOR MONTEUR - 40 UUR PER WEEK 

Waarom jij bij Torsit wilt werken:

  • Je werkt graag in een team waarin je een eigen inbreng hebt;

  • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar manieren waarop iets nog beter of slimmer kan;

  • Je hebt passie voor techniek en wil hier in doorgroeien;

  • Je ziet het als een uitdaging om op grote hoogte te werken.

 

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen​...

1.   Torsit heeft een platte organisatiestructuur. Dit wil zeggen dat de lijnen tussen jou en je toekomstige werkgever kort zijn. Dit past bij jou omdat je betrokken en verantwoordelijk bent.

2.   Als startende monteur heb je afwisselende werkzaamheden. Je gaat hijsinstallaties inspecteren, keuren, ombouwen en repareren. Totdat je dit zelfstandig onder de knie hebt, wordt je gekoppeld aan een ervaren monteur die jou gaat begeleiden.

3.   Jij hebt MBO werk- en denkniveau en beschikt over elektrische kennis. Mechanische en hydraulische kennis is een pré. Om je kennis up-to-date te houden is het mogelijk om cursussen en/of trainingen te volgen.

4.   Jij beschikt over het rijbewijs B.

 

5.   Omdat we het fijn vinden dat je voor ons werkt bieden wij een bovengemiddeld salaris, 24 vakantiedagen (die je ook buiten de bouwvak mag opnemen), 13 atv-dagen, reistijdvergoeding, toeslag overuren, onkostenvergoeding, goede verzekeringen, een vaste baan (na gebleken geschiktheid) en een smartphone.

Wie zijn wij?

Torsit is een groeiend bedrijf en daarom vaak op zoek naar medewerkers in Harderwijk en Zwijndrecht.

We zijn al 39 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Meer weten? Lees hier interviews van misschien wel jouw nieuwe collega´  s

 

​Hebben we een match?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl of solliciteer direct via het formulier op de vacaturepagina. 

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met René Bossers, op telefoonnummer: 0341-415600.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.