top of page

Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

VACATURE BACKOFFICE MEDEWERKER - 40 UUR PER WEEK 

Waarom jij bij Torsit wilt werken: 

 • Onze ‘pay-off’ is gemaakt voor jou; 

 • Je hebt overzicht en werkt gestructureerd;

 • Je bent een teamplayer;

 • Je houdt van afwisseling in je werk.

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen…

 1. Torsit heeft een platte organisatiestructuur. Dit wil zeggen dat de lijnen kort zijn. Dit past bij jou omdat je betrokken, gedreven en verantwoordelijk bent.
   

 2. Jij bent samen met je collega’s van het bedrijfsbureau het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en monteurs. Je maakt planningen, bestelt en controleert producten en verwerkt orders. Je bent dan ook in staat om je empathisch, dienstverlenend én commercieel op te stellen.
   

 3. Jij hebt een MBO (niveau 4) diploma op zak en wil jezelf blijven ontwikkelen.
   

 4. Je bent een ervaren planner/werkvoorbereider die op een dynamische afdeling wil werken. Je bent bekend met ERP-systemen, MS-office pakket en inkoopprocedures.
   

 5. Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een bovengemiddeld salaris, 24 vakantiedagen (die je ook buiten de bouwvak mag opnemen), 13 atv-dagen, goede verzekeringen, een vaste baan (na gebleken geschiktheid).

 

Wie zijn wij?

Torsit is een groeiend bedrijf en daarom vaak op zoek naar medewerkers.

We zijn al 38 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Meer weten? Lees hier interviews van misschien wel jouw nieuwe collega´  s.

​Hebben we een match?

Overtuig ons van je kennis en kunde! Stuur je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl of solliciteer direct via het formulier op de vacaturepagina. 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met René Bossers, op telefoonnummer: 0341-415600. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Publicatiedatum: 17-06-2021 

Sluitingsdatum: 4-7-2021

bottom of page