Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

1/2

ALLROUND MONTEUR - 40 UUR PER WEEK

Publicatiedatum: 06-09-2021 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

Waarom jij bij Torsit wilt werken:

  • Je denkt graag mee en wilt betrokken worden bij projecten;

  • Je vindt het prettig om zelfstandig te werken;

  • Je houdt van afwisseling in je werk;

  • Je ziet het als een uitdaging om op grote hoogte te werken.

 

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen​...

1.   Torsit heeft een platte organisatiestructuur. Dat wil zeggen dat de lijnen tussen jou en je toekomstige werkgever kort zijn. Dit past bij jou omdat je betrokken en verantwoordelijk bent.

2.   Als ervaren (senior) monteur heb je afwisselende werkzaamheden. Dit varieert tussen het inspecteren, keuren, ombouwen en repareren van hijsinstallaties. Bij sommige projecten verwachten wij dat je vanaf het begin al meedenkt, om samen tot de beste oplossing te komen.

3.   Jij hebt MBO werk- en denkniveau. Tevens beschik je over elektrische- en mechanische kennis en heb je ervaring met

PLC-besturingstechnieken. Hydraulische kennis is een pré. Om je kennis up-to-date te houden bieden wij de mogelijkheid om cursussen

en/of opleidingen te volgen.

4.   Jij beschikt over het rijbewijs B. Zodat je in je ‘eigen’ servicebus van huis naar de klant/werkplaats kunt rijden.

5.   Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een bovengemiddeld salaris, 24 vakantiedagen (die je ook buiten de bouwvak mag opnemen), 13 atv-dagen, reistijdvergoeding, toeslag overuren, onkostenvergoeding, goede verzekeringen, een vaste baan (na gebleken geschiktheid), een smartphone en een tablet.

Wie zijn wij?

Torsit is een groeiend bedrijf en daarom vaak op zoek naar medewerkers in Harderwijk of Zwijndrecht.

We zijn al 39 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Meer weten? Lees hier interviews van misschien wel jouw nieuwe collega´  s.

​Hebben we een match?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl of solliciteer direct via het formulier op de vacaturepagina. 

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met René Bossers , op telefoonnummer: 0341-415600.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.