top of page

Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER - 8 UUR PER WEEK 

Waarom jij bij Torsit wilt werken? 

 • Naast de bezigheden die je hebt, ben je op zoek naar een kleine aanvulling op je werkzaamheden;

 • Dankzij je enthousiasme en je inzet lever je graag een waardevolle bijdrage aan Torsit.

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen…

 1. Torsit heeft een platte organisatiestructuur. Dit past bij jou omdat korte lijnen jou aanspreken en dit jouw betrokkenheid bij het bedrijf verhoogd.
   

 2. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de boekhouding. Het verwerken van de inkoopfacturen en de banken, het verrichten van betalingen, het doen van de btw-aangifte, het archiveren en het nabellen van debiteuren. Deze taken doe jij graag, omdat je accuraat bent en van cijfers houdt.
   

 3. Je hebt in elk geval een aantal jaar ervaring als administratief medewerker, waardoor zelfstandig werken geen probleem is voor jou.
   

 4. Je hebt een afgeronde administratieve opleiding (MBO4). Affiniteit met ERP-systemen is van belang.
   

 5. Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een goed salaris. Je ontvangt 24 vakantiedagen en 13 atv-dagen worden verloond  (beide op fulltime-basis).

Wie zijn wij?

Torsit is al 37 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Meer weten? Bekijk de ‘Over ons’-pagina op onze website.

​Hebben we een match?

Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met Hester van Dijk, op telefoonnummer: 0341-415600. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

bottom of page