top of page

Publicatiedatum: 08-07-2019 

Sluitingsdatum: niet van toepassing 

VACATURE ACCOUNTMANAGER BUITENDIENST - 40 UUR PER WEEK 

Wie ben jij?

Zet jij door bij twijfel en krijg je een kick van scoren? Zie jij kansen en weet je ze op een creatieve manier te benutten? Denk je mee met de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk onze top 5 om te zien of we matchen…

1. Torsit heeft een platte organisatiestructuur. Dit past bij jou omdat je een echte Team Player bent.

2. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie om het klantenbestand uit te breiden, met name in Noord-Oost Nederland en voor het beheren en uitbouwen van bestaande accounts. Je onderhoudt de relatie met klanten, waarbij je de behoefte van de klant inventariseert en hem waar nodig adviseert.

 

3. Als accountmanager behaal je de toegewezen targets en ben je op de hoogte van technische eisen en ontwikkelingen van eigen bedrijf en concurrentie of weet ze te verkrijgen en signaleer je ontwikkelingen in de markt en weet deze toe te passen. Verder lever je input aan voor het jaarlijkse verkoopplan.

4. Jij hebt een afgeronde HBO opleiding met een technisch/commerciële achtergrond. Je hebt drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie en bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beschikt over goede kennis van de Engelse en de Duitse taal. Om je kennis up-to-date te houden bieden wij de mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen. 

 

5. Als waardering voor je werkzaamheden bieden wij een goed salaris, 24 vakantiedagen, 13 atv-dagen, goede verzekeringen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wie zijn wij?

Torsit is al 37 jaar sterk in het bedenken van oplossingen voor hijsen en heffen. Wij leveren en onderhouden hijs- en hefinstallaties, hijsmiddelen en -gereedschappen. Tevens zijn wij EKH-gecertificeerd en zijn klanten voor keuringen bij ons aan het juiste adres.

 

Wij staan voor Solide, Innovatief en Ontzorgend en proberen deze kernwaarden dagelijks terug te laten komen op de werkvloer. Wij vinden het prettig dat onze medewerkers zich betrokken voelen. Tevens bouwen wij aan een langdurige relatie met zowel klanten als medewerkers die gericht is op kwaliteit en vertrouwen. Meer weten? Bekijk de ‘Over ons’-pagina op onze website.

​Hebben we een match?

Overtuig ons van je kennis en kunde! Stuur je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@torsit.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonische contact opnemen met Hester van Dijk, op telefoonnummer: 0341-415600. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

bottom of page