Veilig hijsen ...

November 23, 2017

O n g e l u k zit in een klein hoekje … dan zit veiligheid in de rest. Afgelopen dagen weer een opfriscursus "Veilig Hijsen" bij onze klant Kawneer Harderwijk verzorgd. De theorie sloot prachtig aan op de dagelijkse hijspraktijk en elke cursist kan weer bewust en veilig zijn of haar werk uitvoeren. Er was een mooie interactie en veel betrokkenheid vanuit de groep. Bewustwording van “veiligheid in je werk” staat bij Kawneer Harderwijk dan ook hoog aangeschreven. Binnenkort volgen er weer twee groepen voor de opfriscursus … zin in!

 

V e i l i g h e i d is Zekerheid ... 
        ... Z e k e r h e i d is Veiligheid!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

UITGELICHT

Volg onze EKH-keurmeesters | deel VIII - Cabine

November 12, 2019

1/10
Please reload